Pembaruan Kaséhatan

Pangénggalna prosedur médis, Industri Kaséhatan & Perusahaan, Teknologi Téhnologi Kasihatan & Pembaruan, Genomik, Kawijakan Podomoro

Inovasi Perawatan

Unggal taun aya terobosan anyar dina panilitian onkologi sareng pangobatan kanker.

Pituduh Biaya

Jelajah pituduh biaya komprehensif pikeun sadaya perawatan médis, Kéngingkeun biaya anu lengkep pikeun pangobatan populér sapertos perlakuan kanker, cangkok organ, Operasi khusus.

Alat Médis & Pasokan Lab

Balanja rupa-rupa Peralatan Lab kalebet PCR, ékstrak DNA, CT Scan, MRI, PET Scan sareng langkung nawiskeun langkung ti 15000 produk lab.

Konférénsi Médis

Unak sabar

Pasén nyaritakeun carita éta pangsaéna. Carita pasién nyaéta carita Mozocare

Obat Kangker & Suplemén

Daptar ringkesan inpormasi ubar kanker nyayogikeun detil ngeunaan ubar kanker sareng kombinasi ubar kanker.

Pidéo Perawatan

Pidéo Perawatan

podcast

Dangukeun sareng terang langkung seueur perkawis panyakit, pangobatan médis nalika di perjalanan

Gambar Pidéo