×
Logo Mozocare

Naha Mozocare

Kualitas Langkung Saé

Kami damel kerjasama sareng 100+ rumah sakit terakreditasi sacara internasional di panjuru dunya pikeun milarian solusi anu pangsaéna pikeun anjeun.

Waktos Tanggapan Gancang

Kami nampi program pangobatan dina waktos 4-24 jam saatos ngadaptar pamundut anjeun

Harga transparan

Anjeun mayar di rumah sakit atanapi ka rekening bank escrew Mozocare. Mozocare henteu ngeusi batre komisi atanapi biaya anu disumputkeun.

Rojongan 24 / 7

Tim kami aya di dieu pikeun anjeun kira-kira, di panjuru dunya.

Kumaha eta Karya

hambalan 1

neangan

Pilarian Prosedur sareng Rumah Sakit

hambalan 2

milih

Milih Pilihan anjeun

hambalan 3

buku

Pesen program anjeun

hambalan 4

ngapung

Anjeun siap pikeun kahirupan anu langkung énggal sareng séhat

Pilarian terang kumaha anjeun tiasa ngahémat perawatan médis internasional anjeun

Kirim surélék Request

Bérita paling énggal

India Dudung

India Dudung 2020: Acara Perawatan Kaséhatan Internasional | Mozocare

SEPC sareng Departemen Dagang, Kamentrian Dagang & Industri ngayakeun India Heals 2020

Maca deui
Kaséhatan Arab

Acara Perawatan Kaséhatan Arab 2020

Salah sahiji acara médis pangsaéna di dubai pikeun peralatan médis

Maca deui
Covidien

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan Coronavirus

The Sagala anu anjeun kedah terang ngeunaan Coronavirus. Milarian sadaya inpormasi ngeunaan Coronavirus.

Maca deui
Mozocare di Sor Afrika

Mozocare asup ka Sor Afrika

Mozocare ayeuna parantos nincak beulah kidul Afrika. Respon anu luar biasa ti DRC sareng ...

Maca deui
Témbongkeun More News

Entong ngantosan anu ngalereskeun Perawatan Kaséhatan. Ngalakukeun éta nyalira

Milarian Pilihan Perawatan Jadi Rakan

ngalanggan

Daptar sareng kami bakal ngintunkeun paket pangobatan anu pangsaéna ka anjeun

Peryogi Pitulung?

Kirim surélék Request