Azhurnime shëndetësore

Përditësimet më të fundit procedurat mjekësore, Industria dhe Kompanitë e Shëndetësisë, Lajmet dhe Azhurnimet e Teknologjisë së Kujdesit Shëndetësor, Gjenomika, Politikat e Kujdesit Shëndetësor

Risi e Trajtimit

Çdo vit ka përparime të reja në hulumtimet e onkologjisë dhe trajtimet e kancerit.

Udhëzues për Kostot

Eksploroni udhëzuesin gjithëpërfshirës të kostove për të gjitha trajtimet mjekësore, Merrni ndarje të hollësishme të kostove për trajtime të njohura si trajtimi i kancerit, transplantet e organeve, Kirurgjitë e specializuara.

Pajisjet mjekësore dhe pajisjet laboratorike

Bleni një larmi pajisjesh laboratorike duke përfshirë PCR, nxjerrës të ADN-së, CT Skanim, MRI, PET Skan dhe më shumë duke ofruar mbi 15000 produkte laboratorike.

Konferenca Mjekësore
Tregime pacientësh

Pacientët e tregojnë atë histori më së miri. Historitë e pacientëve janë historia e Mozocare

Droga dhe suplemente për kancerin

Lista e përmbledhjeve të informacionit për ilaçet e kancerit që ofrojnë detaje në lidhje me barnat e kancerit dhe kombinimet e ilaçeve të kancerit.

Acid nukleik Paketa diagnostike
Video trajtimi

Video trajtimi

Podcast

Dëgjoni dhe mësoni më shumë rreth sëmundjeve, trajtimeve mjekësore ndërsa jeni në lëvizje

Po kërkoni Spital? Kam nevojë për ndihmë?

logo

 

Platformë e integruar e aksesit mjekësor për spitalet dhe mjekët