×
Logoja e Mozocare

Pse Mozocare

Cilësi më e mirë

Ne bashkëpunojmë me 100+ spitale të akredituara ndërkombëtarisht në të gjithë globin për të gjetur zgjidhjen më të mirë për ju.

Koha e përgjigjes së shpejtë

Ne marrim një program trajtimi brenda 4-24 orësh pas regjistrimit të kërkesës tuaj

Çmimi transparent

Ju paguani në spital ose në llogarinë bankare të Mozocare. Mozocare nuk ngarkon asnjë komision ose tarifë të fshehur.

Mbështetje 24 / 7

Ekipi ynë është këtu për ju gjatë gjithë kohës, në të gjithë botën.

Si punon kjo

Hapi 1

Kërko

Procedura e kërkimit dhe spitali

Hapi 2

zgjedh

Zgjidhni opsionet tuaja

Hapi 3

Rezervimet

Rezervoni programin tuaj

Hapi 4

FLY

Ju jeni gati për një jetë të re dhe më të shëndetshme

Gjeni sa mund të kurseni në trajtimin tuaj ndërkombëtar mjekësor

Dërgo Kërkesë

Lajmet e fundit

India shërojnë

India Shëron 2020: Ngjarje Ndërkombëtare e Shëndetësisë | Mozocare

SEPC së bashku me Departamentin e Tregtisë, Ministria e Tregtisë dhe Industrisë po organizon India Heals 2020

Lexo më shumë
Shëndeti Arab

Ngjarja Arabe e Shëndetësisë 2020

Një nga ngjarjet më të mira mjekësore në Dubai për pajisjet mjekësore

Lexo më shumë
COVIDIEN

Gjithçka që duhet të dini për Coronavirus

Gjithçka që duhet të dini rreth Coronavirus. Gjeni të gjitha informacionet në lidhje me Coronavirus.

Lexo më shumë
Mozocare në Afrikën Jugore

Mozocare hyn në Afrikën e Jugut

Mozocare tani ka shkelur në pjesën jugore të Afrikës. Përgjigja e madhe nga DRC dhe ...

Lexo më shumë
Shiko Më shumë Lajme

Mos prisni që dikush të rregullojë Shëndetësinë. Beje vete

Gjeni një mundësi trajtimi Bëhuni një partnere

Kam nevojë për ndihmë ?

Dërgo Kërkesë