Придружите на нашиот тим

Во Mozocare, најразновидните талентирани тимови и мисловни лидери ја обликуваат иднината на меѓународниот медицински пристап. Многу вработени во Mozocare во овој момент работат од дома. Како што продолжуваме внимателно да го следиме статусот на COVID-19, отворивме некои од нашите капацитети за вработените кои избраа да се вратат и обезбедивме доказ за вакцинација. Во подготовките за нашите пошироки планови за враќање во канцеларија, ја воведовме нашата филозофија за флексибилна работа за да обезбедиме безбедно враќање и флексибилност за нашите вработени.

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ

Бараме луѓе кои ќе се приклучат на тимот кои се исто толку возбудени како и ние за да помогнат во изградбата на платформата што ќе ја зајакне идната генерација на глобален медицински пристап.

Работа Наслов
функција
Локација
Потребно искуство
Праќање пораки во Датум
Сектор за продажба и маркетинг
Ноида, Индија
5 години)
2022-04-10 16:28:29
Оддел за операции
Ноида, Индија
5 години)
2022-04-12 15:58:53
Сектор за продажба и маркетинг
Ноида, Индија
5 години)
2022-04-12 16:07:18
Оддел за операции
Дака, Бангладеш
3 години)
2022-05-04 01:28:43
Сектор за продажба и маркетинг
Ноида, Индија
3 години)
2022-05-04 01:32:27

Треба помош ?

Испрати барање