Како тоа функционира

Барај

Постапка за пребарување и болница

изберете

Изберете ги вашите опции

книга

Резервирајте ја вашата програма

Лета

Подготвени сте за нов и поздрав живот

Зошто Mozocare

Подобар квалитет

Ние соработуваме со 100+ меѓународно акредитирани болници низ целиот свет за да го најдеме најдоброто решение за вас.

Време на брз одговор

Добиваме програма за третман во рок од 4-24 часа по регистрирањето на вашето барање

Транспарентна цена

Плаќате во болница или на банкарската сметка на Mozocare. Mozocare не наплатува провизии или скриени такси.

24 / 7 поддршка

Нашиот тим е тука за вас деноноќно, низ целиот свет.

Пакет услуги за помош

Најчесто поставувани прашања

Сè уште не можете да го најдете вашиот информации

Контактирајте го нашиот тим „Пациент воодушевување“ за 24/7 стручна помош.

Треба помош ?

Испрати барање