Пронајдете здравство во странство

Помагање на пациентите во најдобра медицинска нега по пристапни цени

Започни

Даватели на болнички услуги од 12 земји

Ефикасни и високо обучени членови на тимот кои ги поддржуваат условите на пациентите во секоја фаза

Искуство во повеќе терапевтски области

Mozocare: Пронајдете здравство во странство

За период од четири години оттогаш Започнато во 2016 година, компанијата напредуваше во скокови и граници. Тој се зголеми во однос на тимот, приходите, клиентите и мрежите. Денес, тој соработуваше со 100+ водечка болница и се качи на признати Лекари. Од друга страна, таа ги понуди своите филијали и франшизи во многу странски земји, што, за возврат, ги зајакна своите основи и на меѓународно поле.

Mozocare е првенствено куриран пазар за болници и клиника да им помага на пациентите пристап до најдобра медицинска нега at пристапни цени.

Платформата е потполно бесплатен за употреба со офлајн поддршка достапно на 106 јазици; што се обидува да ги поврзе пациентите кои бараат медицинска постапка со клиниките и болниците ширум светот, дозволувајќи им да ги споредат цените, установите и медицинските експерти со опции дома за да можат да донесат информирана одлука за тоа кому да му веруваат на својата здравствена заштита. Плаќате само во болницата каде што сте добиле нега.

нашата визија

Ние замислуваме да станеме глобална медицинска платформа која се обидува да ги поврзе сите засегнати страни, т.е. болници, лекари, фармацевти, медицински материјали, влада и пациенти кои бараат медицинска процедура со клиниките и болниците ширум светот.

Нашата мисија

Нашата мисија е да ја направиме медицинската нега достапна и достапна за секого.

Ние го правиме ова со обезбедување на прилагодена поддршка на здравствената заштита според потребите.

Основни вредности

Луѓето први - Почитувајте, поврзете се и грижете се

Фокусиран пациент: Доследно извршување на нашите обврски

Интегритет: Инспирирање на доверба и доверба

Отчетност: Нуди го најдоброто

Партнерство: Да постигнеме повеќе заедно

Глобален модел на испорака

Локална поддршка

  • Локални тимови овозможи подобро разбирање на локалните пазари и предизвици
  • Тимови за услуги на пациенти во Индија, Кина, Сингапур, Тајланд, Малезија, ОАЕ и други локации преку болничката мрежа; можност за обезбедување Поддршка за повеќејазично толкување

Нашиот глобален модал за испорака ни овозможува да обезбедиме високо квалитетни услуги со медицинска вредност со заштеда на трошоците

Интеграција

  • Беспрекорна интеграција на тимови за глобална испорака користејќи технологија и најдобри практики стекнати од постојните односи со клиенти
  • Локациите за медицински патувања се шират низ континентите

Зошто Mozocare

Подобар квалитет

Ние соработуваме со 100+ меѓународно акредитирани болници низ целиот свет за да го најдеме најдоброто решение за вас.

Време на брз одговор

Добиваме програма за третман во рок од 4-24 часа по регистрирањето на вашето барање

Транспарентна цена

Плаќате во болница или на банкарската сметка на Mozocare. Mozocare не наплатува провизии или скриени такси.

24 / 7 поддршка

Нашиот тим е тука за вас деноноќно, низ целиот свет.

Услуги Mozocare

Да стапат во контакт

Треба помош ?

Испрати барање