Пребарувајте болници

Добијте и споредете понуда бесплатно

100% загарантирано задоволство гаранција

Филтри
Процедури
Држава
Град
Јазик
Тип на болница
Услуги
Акредитации
Само цени

Најдобри мултиспецијалистички болници во Турција

Резултати: 17 Пронајдени записи за болници

Универзитетска болница Медипол Мега

Истанбул, Турција

Супер специјализирана болница Основана е во 2004

Кревети 470 330 лекари

Цена по барање
Меморијална болница "Аташехир"

Истанбул, Турција

Мулти специјализирана болница Основана е во 2010

Кревети 144 107 лекари

Цена по барање
Болница Баинидир Согутозу

Анкара, Турција

Мулти специјализирана болница Основана е во 1992

Кревети 180 320 лекари

Цена по барање
ОЗЕЛ САГЛИК ХАСТАНЕСİ

Измир, Турција

Мулти специјализирана болница Основана е во 2020

Кревети 200 492 лекари

Цена по барање
Меморијална болница Шисли

Истанбул, Турција

Супер специјализирана болница Основана е во 2000

Кревети 252 Докторите

Цена по барање

Прикажани 1 - 10