Пребарувајте болници

Добијте и споредете понуда бесплатно

100% загарантирано задоволство гаранција

Филтри
Процедури
Држава
Град
Јазик
Тип на болница
Услуги
Акредитации
Само цени

Најдобри мултиспецијалистички болници во Тајланд

Резултати: 7 Пронајдени записи за болници

Болница Сикарин

Банкок, Тајланд

Мулти специјализирана болница Основана е во 1979

Кревети 200 900 лекари

Прегледи (14)
Цена по барање

Прикажани 1 - 7