Пребарувајте болници

Добијте и споредете понуда бесплатно

100% загарантирано задоволство гаранција

Филтри
Процедури
Држава
Град
Јазик
Тип на болница
Услуги
Акредитации
Само цени

Најдобри мултиспецијалистички болници во Индија

Резултати: 85 Пронајдени записи за болници

БОЛНИЦА ЦК БИРЛА ЦМРИ

Колкута, Индија

Мулти специјализирана болница Основана е во 1969

Кревети 440 Докторите

Цена по барање
Болница АМРИ-Дакурија

Колкута, Индија

Мулти специјализирана болница Основана е во 1996

Кревети 275 Докторите

Цена по барање
Болницата Фортис, Ноида

Ноида, Индија

Мулти специјализирана болница Основана е во 2004

Кревети 236 1200 лекари

Цена по барање
Континентални болници

Хајдерабад, Индија

Мулти специјализирана болница

Кревети 750 1000 лекари

Цена по барање

Прикажани 1 - 10