Д-р Винет Гупта Медицински онколог

Д-р Винет Гупта

Медицински онколог

20 години искуство

Супер специјалистичка болница „Примус“, Њу Делхи, Индија

  • Д-р Винет Гупта во моментов е поврзан како раководител на онколошки услуги со специјализираната болница Примус Супер, Делхи. 
  • Вежба клиничка онкологија повеќе од 12 години.
  • Тој има направено МББС
  • Експертизата лежи во рак на грлото на матката, онко хирургија, карциноми на жолчка и карциноми на дојка, хемотерапија и радиотерапија.
  • Д-р Винет е првиот Азиец на кого му е доделен престижниот лубрано. Значајна награда за научник од Институтот за рак на Дана Фарбер / Универзитетот Харвард (САД).
  • Тој има неколку научни состаноци како што се меѓународен советодавен весник на списанието за дојка, член на научен совет-меѓународно училиште за сенологија и работен член на ASCO, ESMO.  

Потребен е прилагоден план за третман

Квалификации

  • MBBS

Награди и признанија

NULL

постапка

1 постапки во 1 одделение

Онкологија Третмани за консултации во странство Онкологијата е насока на медицината која се занимава и третира карциноми, тумори и други придружни здравствени состојби. Онколозите се медицински професионалци специјализирани за дијагностицирање и лекување на карцином, и генерално имаат тенденција да се специјализираат во специфични области како што се зрачна онкологија или хируршка онкологија. Откако пациентот ќе биде дијагностициран со рак, првиот чекор во процесот на лекување е да се консултира со онколог, кој може да разговара за степенот на

Дознај повеќе за Консултации за онкологија

Како Mozocare може да ви помогне

1

Барај

Постапка за пребарување и болница

2

изберете

Изберете ги вашите опции

3

книга

Резервирајте ја вашата програма

4

FLY

Подготвени сте за нов и поздрав живот

За Mozocare

Mozocare е платформа за медицински пристап за болници и клиники за да им помогне на пациентите да добијат најдобра медицинска нега по пристапни цени. Mozocare Insights обезбедува здравствени вести, најнови иновации во третманот, рангирање во болницата, информации за здравствената индустрија и споделување на знаење.

Информациите на оваа страница беа прегледани и одобрени од страна на Мозокаре тим. Оваа страница е ажурирана на 21 август, 2021.


Цитат укажува на план за третман и проценка на цените.


Сè уште не можете да го најдете вашиот информации